Інгредієнти

Для крему:

  • 400 мл кокосового молока;
  • 300 мл води;
  • 6 столових ложок коричневого цукру;
  • щіпка ваніліну;
  • 50 г борошна.
  • Для коржів:
  • 350 г борошна;
  • дрібка солі;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • 100 мл рослинного масла;
  • 140 мл води;
  • 1 столова ложка оцту 9%.


Приготування:

  1. У каструлі з'єднати кокосове молоко, воду, цукор і ванілін.
  2. Довести до кипіння на повільному вогні.
  3. В іншу ємність всипати борошно і, помішуючи, влити трохи молочної суміші. Викласти цю масу в каструлю і довести до загустіння. Накрити крем плівкою і остудити.
  4. Змішати просіяне борошно, сіль і соду. Влити масло і вимішати в крихту. Додати суміш води і оцту і замісити тісто. Покласти його в пакет і помістити в холодильник на півгодини.
  5. Розкачати тісто на 12 однакових тонких пластів. Сформувати коло діаметром 20 см. Випікати кожен корж окремо разом з обрізками 5-7 хвилин при температурі 180 ° C. Поверхня тесту повинна підрум'янитися.
  6. Змастити кожен остиглий корж кремом, збираючи торт. Бока так само змастити кремом. Подрібнити в крихту обрізки коржів і посипати торт з усіх боків. Залишити його на 3-4 години при кімнатній температурі для просочення, а потім - охолодити в холодильнику.