Інгредієнти:

  • Морква 300 г
  • Цукор 200 г
  • Яйця 3 шт.
  • Волоський горіх 150 г
  • Рослинна олія 240 г
  • Борошно 300 г
  • Сіль 0,5 ч. Л.
  • Сода 1 ч. Л.
  • Маскарпоне 250 г
  • Згущене молоко 3 ст. л.
  • Цедра з лимона 1 шт.

Приготування:

  1. Натерти моркву на дрібній тертці.
  2. Порубати горіхи і підсмажити їх.
  3. Змішати з морквою горіхи і дати охолонути.
  4. Просіяти борошно і соду. Додати сіль і цукор. Перемішати.
  5. Збити яйця з маслом і додати цедру лимона.
  6. Все ретельно перемішати.
  7. Викласти всю масу в форму і випікати при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.
  8. Готові коржі остудити і розрізати навпіл.
  9. Змішати згущене молоко з маскарпоне і перемазати коржі кремом.
  10. Дати настоятися.
  11. Смачного!